10 komentářů u „Chorvatsko – podzim 2012“

  1. Ten pan co tu foti a ma na starosti tyto stranky je opravdu fanatik:-))…ale v dobrem slova smyslu…fotky krasne…my tumrzneme a oni si pekne v teple uzivaji:-))

    1. Hele pane učiteli, když ses dva měsíce flákal přes léto, tak jsem se zase já nezastavil 😛 Letošní Chorvatsko mě fakt nadchlo, krásně čistá voda a hlavně plno života. Určitě jsme tam nebyli naposled. Jinak co takhle příští neděli Výkleky?

      1. Ja Ti dam flakal…:-)…makal jsem kolem baraku a v lese…a ucil na statnice! Divim se ze Te nadchlo…viditelnost v Chorvatsku byva velice slusna, horsi je to se zivotem…to jsi me fakt prekvapil s takovou faunou a florou…platili jste jim ty nekrestanske penize ktere Chorvati vyzaduji? Co se tyce Vyklek tak vikend 19.-21.10. jsme meli jet na Lestinku, respektive asi se jede, ale se mnou to vypada zle…v sobotu jsem si nasadou krumpacek prirazil prst k parezu a amputoval si nehet, vlastne strhli mi ho az na urazovce,tak jsem bez nehtu:-(…nevim jak na tom budu…myslel jsem ze pro me letosni sezona skoncila,ale pokud se to bude dobre hojit…nebranil bych se…kolik jste udelali ponoru a za kolik dni? Max. hloubka ve ktere jste byli?:-)

      2. Dali jsme celkem 13 ponorů za týden. Hlavně stěny, ale taky jeskyni a na závěr vyvěračku. Hloubku radši nebudu komentovat 🙂 . A života fakt plno. Snad na každém ponoru ropušnice, některé fakt hovadné, mraky dalších ryb, na nočáku plno chobotnic, sépie, žralok máčka, štítníci, krmili jsme úhoře z ruky, taky slizouny, kněžíky…:-) Peníze za povolení k potápění po nás nikdo nechtěl, takže už snad dostali rozum.
        A nehet k potápění ani životu nepotřebuješ. Navíc ve zvýšeném tlaku se ti bude hojit rychleji, takže letošní sezónu ještě nevzdávej 🙂 Však dej vědět, teď by se mohla zlepšit voda. A taky potřebuju odsolit vercajk 🙂

        1. Jasne, chapu…hloubky se nekomentuji:-)))…hmmm to mohlo byt fakt suprovni…tolik zivota pod vodou…dokonce zralocek:-)..tak kladivouni to nebyli….ale i tak to musel byt zazitek…videl jsem jak jste krmili toho chudaka uhore:-)…ze by ty mrchy chorvatske dostaly rozum?…no ted ten nehet mam jeste cerstvy…nedokazu si predstavit lest s nim do neoprenu 🙁 ..ale mas recht..tlak pomaha na hojeni:-)…dam vedet,ale obavam se ze az dam vedet, tak Ty budes mit oblek uz odsoleny:-(…bojim se ze se to namokva a oddali hojeni

  2. Ahoj, fotky krásné, závidím. Často sem kouknu pro potěchu oka i duše.

    Na tu Leštinku, není náhodou místo pro jednu potápku? Auto mám, rád bych se přidružil, parťák nemůže a já mám volný víkend.
    Jinak kdyby někdo časem řešil podobný problém, ozvěte se.

    1. Ahoj Kamile. Omlouvám se za pozdní odpověď, byli jsme týden v Eg. Na tu Leštinku nejedeme, ale zítra chcu zajet na Výkleky. To už je asi pozdě něco domlouvat, ale kdyby náhodou, klidně se přidej. Ale varuju Tě, horšího buddyho těžko najdeš :-). Courám se většinou tak v metrové hloubce hlemýždím tempem….
      A díky že mi zvedáš návštěvnost na MH 🙂
      V.

  3. Moc pěkné fotky, Gratulace! PS: a špatný buddy nejseš, člověk o tobě kolikrát ani neví :-))

    1. Zdar Rendo, buddy seš nejlepší ty, nešlo se tě ani zbavit, i když jsem se vždycky snažil 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..