11 komentářů u „Gródek (PL) – jaro, léto 2013“

  1. Teda Vikouši, Ty vždycky dokážeš překvapit…perfektní makro rybího potěru….vsadím se, že to jsou okouni a Ty mě vyvedeš z míry a řekneš, že jsou to jiné mršky:)…ten sumeček je nějaký divný…má zvláštní zuby…ten druhý po něm, nafocený na konci už je normální, ale ten první je pro mě nějaký atypický, máš na to rozumné vysvětlení??….jinak kdybych nevěděl, že se jedná o Jaworzno, tak to ani nepoznám, je to tam úplně jinačí, než když jsem tam byl naposled…pěkné fotky i seshora…a mě jste neřekli a pana bachaře jste vzali…to vám nezapomenu teda..:)

    1. Tentokrát máš vyjímečně pravdu Ondrášku, jsou to okouní mimina 🙂 . Nevím proč Ti sumec připadá divný. Ten první byl mrňavý, do 10 cm, je to focené makrem, takže možná proto. Sumec focený na makro se zas tak často nevidí 🙂 . Suchozemské fotky má na svědomí Léňa, tak pochvala patří jí. A nestěžuj si, však už máš letos napotápěné na 10 let dopředu 🙂

    2. Jsem totiž samostaný potápěč, který je soběstačný a nepotřebuje před ponorem asistenci:-)
      Eh, pravda je taková, že to polsko jsem spunktoval já a ještě hodně narychlo. A navíc bydlíš někde daleko…..

      1. Vysvětlení se přijímá…ale jen Tě opravím: v sucháči nejsem úplně soběstačný. V mokráči ano!:)

        1. No tak kamarádi, nehašteřte se mi tady 🙂 Ale s tím mokráčem bych panu učiteli i věřil, teď chodíme jenom v něm a je to úplně jiná svoboda než ve skafandru.

  2. Pěkné kamaráde pěkné, jak vidím ty sucháče, tak jsem si hned vzpoměl na letošní ukrutnou zimu brr :). Tam ještě nemají ani vykulené okoše je totok možné?

    1. Vysvětlení je prostinké, je to směs fotek z jara i léta, okoší vajca jsou brané kolem půlky května. Takže je po senzaci 🙂 . Teď začátkem léta tam dováděly akorát tak plotice… A už to bylo klidně i na mokráč. Nahoře 20, v největší hloubce 11°C, takže pohoda. Není nad luxus to pěkně naplno pustit do neoprénu, že 🙂 ?

      1. Teda, můj šťastný den…něco jsem uhodl…dobře, tak už si nestežuju…aha, tak to proto se mi to zdálo tak divné..tak malého sumečka jsem nikdy neviděl…a ještě foceného na makro…Leňa se nepotápěla nebo co? Že obešla lom a všechno to tak krásně nafotila?:-)

        1. Ahoj Ondruli, děkuji za pochvalu fotek 🙂 Potápěla jsem se do té doby než mi praskla krční manžeta 🙁

  3. Jestli ses ptal mě, tak samozřejmě hrouzci jsou krásní, ocení to pouze ten, kdo ví, jaké to je je fotit…jsou mladí a neklidní:))…furt se hýbou a ryjou těma svojima rypáčkama v písku:-)…fakt kvůli hrouzkům? To na Senci jsou taky…a klidní:-)
    Vlastně Vikouš říkal, že Ti ta manžeta praskla…to víš, zapomínám, zdraví mi neslouží…:))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..