11 komentářů u „Parmy – jaro 2014“

  1. Chudera moja mrena Ema, bůh ví kam jsi ji vypudil. Nemůžu ji nikde najít a tak suprovně ti podržela, tak pěkně ji nafocenou vskutku nemám. Jen počkej :). Čučím že ta tvoje 15ka zvládne vyfotit i rybku velikosti hrouzka, to jsi ho musel zatlačit pomalu do dna :). Líbí se mě 3ka 4ka 11ka a tloušti. Prošel jsem si ten úsek pěkně od spodu, je tam místama kolem 2m vody v tůňkách, ale ty ryby tam lítají jak sviňa, kotel ostrých a parem, samo sebou všude tloušti. Koupil jsem to světlo a jdu s ním zítra na střevle, tak snad budou ještě v akci a třeba se Emě zastesklo a vrátila se do rodné tůňky :).

    1. Ema byla faaajna, takový mazlík 🙂 . Určitě tam někde pořád je, akorát se umí pěkně schovávat, i když to je takový macek. Hledej, šmudlo 😀 . Jediné, co jsem ti chtěl ukradnout byl ten blešivec, ale po přistižení jsem ti ho s ostudou musel vrátit zpět 🙂 . Tak držím palce ať ti to zítra vyjde, a mě drž palce, ať mě Váh neodnese do Černého moře.

        1. To by musel mít Peter pořádně dlouhý podběrák, myslím že Váh ústí do Dunaje nějaký ten kilometřík pod přehradou 🙂
          A ještě jednou díky, žes mě v sobotu vzal do té vaší říčky na mreniska, jsem tvým velkým dlužníkem 🙂

          1. Když se na to tak zpětně (usazeně) dívám, tak se mě líbí ještě 11ka v proudu. Trochu bych ji řízl v pravo. Je taková akčnější když tam valí voda…

    1. Díky kamaráde 🙂 Teď by to chtělo ještě ostroretky, ale s tou jejich plachostí to bude oříšek…

      1. Jo pane, tak to bude problém. Tolstolobici jsou proti nim krotcí:-)….skoro….navíc ty jsou dole na Dyji, o víkendu se tam chystáme!

        1. Jsem se spletl….v povodí Odry….dole na Moravě jsou jiné vzácnější kousky jiných druhů ryb

  2. Ahoj Viktore, nádherná Parma, na Rosťových fotkách nevypadá tak velká -:) . Taky tady máme takové,možná větší -:) , ale s viditelností je to horší, od hlavy není vidět k ocasu -:) . Ty jsi nebyl v Tachově? Ve Váhu je teď čistá voda? Před mnoha lety byla v Šale krátkou dobu viditelnost super, ale to jsme ještě neznali foťáky -:) . Tak hodně štěstí na Slovači.

    1. Čau Michale, díky. Už jsem propadal beznaději, protože mi vždycky zdrhly těsně před zmáčknutím spouště. Naštěstí se tahle, Rosťova Ema, nechala nakonec překecat a pěkně zapózovala. Těžko odhadovat, ale myslím že kolem 50 cm musela mít.
      Tachov je trochu z ruky, a taky jsem tušil, jak to dopadne… 🙂
      Jinak to dneska na Váhu taky dopadlo fiaskem. Prostě bez přesnější znalosti lokality se tam nemá cenu o něco pokoušet. Je to obrovská řeka, a přitom většinou dost mělká. Nevím jak na ní. Žádné tůně, splavy, nic zajímavého…. a skoro nikde se nedá zastavit autem. Tak jsem spoléhal na Turiec, ale tam zas byla špinavá voda… ani do jedné jsem nelezl 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..